Parteeey

party tonight! Eric har fyllt 20 så det är dags att fira. Stort. Inbjudet trevligt folk.
Imorn är vi på´t igen. Hulingen och årsfest. Börjar tidigt för att slippa baksmällan från kvällen innan.

See you!

Gucci for president

Project

Projektarbetet är färdigt och ska bara skickas in men jag vågar inte, vill inte. Det har tagit upp så stor del av mitt liv senaste läsåret, det har blivit mitt lilla skötebarn som jag ahr tänkt så mycket på och tagit så väl hand om. Men nu är det dags att släpap taget och skicka iväg det.

Sitter i soffan och tittar på lite tv. Tog mig nyss en chokladboll med. Kan vara ett av världens godaste! Min Eric fyller 20 år idag med och han har redan fått ett uppdrag. EN box ska inhandlas till helgen. Planerna för kommande helg ser ut att bli alkohol, sova, umgås, alkohol, sova, kalas och sedan sova för att vakna pigg till en ny vecka. Precis så som valborg ska se ut. 

Nu ska jag nörda ner mig i internationell ekonomi och försöka att få iväg det arbetet också, vore underbart. 

Gucci for president 

Fakta

Då har jag skrivit all fakta på mitt projekt och det är bara att väva in teorin som är kvar. Det tråkigaste. Men det tar vi en annan dag. Kanske imorgon. Nu sak jag ta min röda pärla ner till apoteket för att köpa lite härliga saker för att ikväll ska jag ha lite spa här hemma tänkte jag. Känner at tdet är dags att bli lite vårfräsch.

Helgen har varit kanon men idag är jag helt slut. Fredagen blev impuls. Lite häng hos sörensen som slutade på vårt kära hulingen. Dagens goda gärning blev av och sedan gick natten vidare. Tack härliga kömpisar för att vi alltid har så roligt. Under lördagen dansades och jag tror att min parter måsta ha myglat förra året eller så har han smygtränat för att vi var stjärnor på banan. Ingen kom i närheten av vår höga standard. På kvällen fick det bli grillhäng, hallå solen sken!, sedan hämta bror som varit på galej. På söndagen va rdet en trött flicka som gick till ICA klockan halv åtta och lämnade klockan ett för kalas för sin bliviande 20 åring till livskamrat. Härlig helg, precis i den anda som det ska vara när man mår bra och har de bra männsikorna omkring sig!

Gucci for president


Back to work, look forward to the weekend

helgen ser ut att bli bra. Alla kvinnor samlade för lite tjöt! Det blir alltid så när vi samlas. Taket nästan lyfter men då är allt precis i sin ordning. Ser ut att bli vin på fredag. Det kan aldrig sluta bra. haha. Sedan grill och lite god dricka även lördag kanske även vårt kära hulingen. Perfekt helg enligt mig! Vi ska bara ta oss dit men det tror jag sköter sig själv, det är bara att glida med och kanske sova bort en del av tiden.

 



Alla pinglor!

Sitter just nu mitt uppe i samhällsplugg och har knappt kommit halvvägs men det ska bli klart idag och jag ska skicka det idag det har jag bestämt mig! Bocka av det ena efter det andra så att listan till slut blir tom.
Imorn är det dags för en tripp till västervik och besök på sjukan igen. Röntgen av hjärnan stod det på pappret jag fick. Nu orkar jag inte ha mer ont i mitt huvud så då var det dags att göra något drastiskt och förhoppningsvsi så kommer felet fram på något sätt så jag slipper de där jävlans tabletterna.

Back to work!

Gucci for president

sentimentalt

plugg, plugg, plugg och så lite mer plugg. Så har denna vecka sett ut och de kommande kommer att vara demsamma. Är det såhär det är att ta studenten så är jag glad att jag bara kommer att göra det en gång i livet. Men jag ser fram emot det mer än något annat. jag kommer att känna mig så otroligt stolt. Vi klarade alla samhälls tre år. Men det som lockar mest är tiden efter betygsättning fram till själva dagen D. Allt gemensamt. Att bara kunna vara utan en massa saker som måste bli gjorda.
Nu blev det sentimentalt. Dags att återvända till böckerna och så tar vi en löparrunda på det!

Gucci for president

Limmad? Hal?

Man kan limma på någon och fastna i klistret. Och så kan man limma på någon och vara så hal att man inte fastnar. Ochså kan man limma på någon där någon annan redan sitter i klistret. Och så kan man limma på någon bara för att man inte kan hitta någon egen där ingen annan redan är. Du var alla tre igår och det roliga var att se hur ditt limmande inte gav några som helst resultat men att alla omkring såg hur pinsam du är. Hitta dignågon egen, jag tror att vi är fler som säger detsamma.

Gucci for president


Old and wise

Jag är inne i ett litet lyckorus. Samhällsuppgiften som har gnagt i flera, flera veckor är äntligen gjort och inskickad. En sak som jag kan bocka av på min lista. Resten får vänta för idag är det fredag. Friday I´m in love! De andra girlsen ska till Harrys och skaka sin lurviga ikväll och Sofie ska ta planet till Gran Canaria men gör något vuxet. Jag stannar hemma och laddar inför imorn. Det är dags för högskoleprovet igen. Klockan halv nio infinner jag mig på Astrid Lindgrens- skolan. Det känns inte roligt att behöva svika min lakejer men den här gången så måste jag verkligen. Jag vill ju faktiskt slå förra resultatet och då måste man vara utvilad. Det går nogi nte lika bra bakfull.

Nu ska jag nog ta mig en promenad för att fira att en sak är gjort. Sedan blir det ryggbiff och potatisgratäng på Sofies-vis. Bara för att hedra lyxsoffan som ska ha det gutt  en vecka ;)

Gucci for president

easter

En tuff påskhelg har passerat. Hulingen torsdag. Ett impulsbesök på harrys fredag som slutade mycket över förväntan. Metropol lördag där bägaren till slut rann över. Söndag började med grill och sedan såg jag Sofie ta bilen mot pumpen utan mig. Jag klarade inte en dag till hur mycket jag än ville. Istället fick jag fint besök av S,A och L. Samtidigt som hela fifa gänget var på plats och innen alla hann gå hem så blev vår säng ett ben fattigare. HAHAHA. Va vi skrattade. Sedan var det brottningsmatch fram till dörren innan jag till slut lyckades putta dem över tröskeln. Vågade knappt röra mig på hela natten, benet kunde ju vika sig ännu en gång och då hade vi flugit i taket. Påsklov nu. Ett påsklov som egentligen borde vara plugg men det är ingen som jag har hunnit med än. Mn snart, snart så ska jag sätta igång ska bara handla och duscha först.

Gucci for president.