Rumsrent?

Söndag och klockan är snart elva. Min rygg värker som aldrig förr och egentligen borta jag ligga i sängen för länge sen. Imorn måste jag pallra mig till skolan och pina mig genom några timmar på en stol. I värsta fall får jag väl lägga mig på golvet och titta på tavlan därifrån. Jag tror jag kommer att se samma sak iallafall.
Hittills ikväll så har jag gjort allt som man egentligen borde göra första när man n'rmar sig trettio. Tvättat, strukit, vattnat blommorna, städat lite och så diskat. Eric och jocke tittar på film och jag tycker det är så tråkigt så nu försöker jag att komma på något mer nödvändigt att göra men det som jag kan komma på är redan gjort.

igår fick jag fint besök av mina mycket fina vänner. Det skulle bli film men som vanligt när tjejer träffas så blir det bara en massa prat. Men mycket trevligt och underhållande prat. Men det är sådant som inte är tillräckligt rumsrent för att nämnas här. haha.

Gucci for president

Gypsy

Lyssnar på skönaste låten just nu. Hittade den hos en annan bloggare från samma stad. Shakira - Gypsy. Den är en låt med vårgunget. Beställde mig precis ett par vita tygskor med från hm. Sådana som alltid behövs.

Igår blev det ett otroligt SVETTIGT step pass med mina kära träningskvinnor. VI svettades så vi hade kunnat fylla en hel sjö men det kändes jobbigt att behöva leta upp en tom så vi tokade av oss allt på tröjorna och fortsatte med vårt steppande up och ner och hit och dit. Men vad skönt det kändes när det äntligen var dags för stretch. Lyset föll av och en lugna låten påminde om Tracy Chapman och goda minnen.
Idag är jag ledig och tog den längsta sovmorgonen på länge. Skönt. Skönt. Skönt.

Imorn kör vi på harrys trots tidig lördagmorgon. Jag har överlevt förut och kommer att göra det även denna gång är jag säker på.

Gucci for president

Step up friend

sitter och smuttar på min smoothie. Blev så inspirerad när adina skulel hem efter träningen och göra en igår. Hehe. Sitter och kollar runt lite på ViktVäktarna. Fick till svar av jocke att jag borde äta nägra pizzor istället men jag ska ju faktiskt inte gå med utan göra muntligt arbete. Men tack iallafall mysfarbrorn. Helgen har varit omtumlande. Harrys i fredags med mathäng hos vår sofie sen harrys. Först ett glas vatten sen tre shot och fem öl. Hade lite svårt att bestämma mig men efter ett tag så gav jag upp och gav kvällen till alkoholen. Vi hoppas på samma trevlighet på lördag och kanske fredag. Det är bara det att jag ska infinna mig på ICA på lördag morgon 7.30 som sätter krokben men det ska väl gå att genomlida.
Nu när jag har pluggat lite. Druckit smoothie och kollat upp otroligt viktiga saker på nätet så är jag värd en stund i soffan innan det är dags att åka till hulstfred för step up men kvinnorna. Och idag blir det ingen bakvikt för jag har ätit mindre ryggsäck den här gången sandra.

Gucci for president


SUNday!

Söndag. Igen. Det är konstigt att den dagen alltid kommer så fort igen men nedräkningen till helg har åter börjat. Denna helg har jag roat mej med ett impulsbesök på Harrys som inte kunde ha blivit bättre. Oroat mej för min Eric som lyckades spräcka pannan i Kristianstad. Varför just i Kristianstad? Kunde det inte ha varit i Hultsfred så jag kunde ha fått följa med och hålla handen när såret skulle sys, nej jag fick sitta hemma och skicka hållahanden-känslan via telefonen. Igår blev det uppvak på Ronja sedan en snabb frukost innan jobb på mitt kära ICA kallade. Denna söndag har mest bestått av ätande. Först hos svärmor med mat och fika sen hemma hos familjen med fika och sedan hos svärfar med mat. Jag måste ha ätit för minst tre dagar nu. Imorn blir jag inte förvånad om jag inte orkar något ätbart, de tar tid att smälta såhär mycket.
Söndagsmys i soffan får det bli till kvällen. Jag ska nog ringa OLW och försöka få till en sådan reklam med. Kanske kan tjäna en hacka på det tillochmed så jag kan beställa dom där snygga pumpsen som jag hoppas på till födelsedagen. I Love Them!

Gucci for president


Friday I´m in love

Sitter hemam hos sofie och väntar in ryggbiff med grönpepparsås och det ska smaka kanon! Har haft mammsen och min broder på fika idag och dom gick hem mycket mätta och glada som vanligt. Jag känner på mig att jag kommer att bli som min mamma när jag blir stor. Stans största mat mamma. Nu ska jag fortsätta min fredagkväll som jag känner på mig kommer att sluta bra.

Gucci for president

Paket inväntas

Nu var det gjort, dom är äntligen hittade och beställda mina balskor. Dom första var alldeles för höga och det såg jätte konstigt så vi gör ett nytt försök med betydligt lägre klackar. Lite ledsen för att jag inte kan ha några monsterklackar men jag kommer nog att vara glad när natten gryr den 8 maj och jag slipper ha sådär fruktansvärt ont.
Hoppas på att sofie hör av sig snart med så hon kan komma upp en sväng och göra mig sällskap i ensamheten. Erik är på träning och hon är den enda i denna stad som jag känner och kan umgås med. Jag skulle verkligen behöva den där katten som Eric promt säger nej till. Men jag får försöka smöra lite till innan beslutet verkligen blir NEJ.
Tänkte visa de senaste dagarnas inhandlade saker till garderoben.

                                                                    
Gucci for president

Spring

Idag har jag gjort mycket. Pluggat med Sandra. Cruisa med Adina. Pluggat med mig själv. Ätit en bit mat och njutit för det var så gott. Haha. Det som är kvar är böckerna om ledarskap och prganisation och jag bara väntar på att få sätta tänderna i dom. Inte. Men det är bara att göra det, som man säger: det är bara att bita i det sura äpplet.
Imorgon är det torsdag och sen är det fredag och I´m in love. Älska vädret som är nu med. Solbrillorna är på och näsan pekar mot solen för att få åtminstonde lite färg på den bleka hyn som gömt sig hela vintern. Besökte lindex igår med och fick med mig ett ljuvligt aprikost nagellack hem. Har suttit hela dagen och studerat mitt fina lack. Naglarna är inte så mycket att titta på, ganska fula faktiskt, men lacket är så himla fint!
Jag njuter av solen och våren genom fönstret och ur högtalarna ljuder Lars Winnerbäck. Det är vår!

Gucci for president

the sun and the hero

Sitter i mitt mysiga lilla hus och lyssnar på hero of war medan riset kokar på spisen till min goda korvstroganoff som jag gjorde förut. Tänkte att jag skulle vänta till Eric kom hem och äta med honom men nu kommer han tydligen inte förrän vid nio och vill inte ha någon mat så jag får äta för mig själv. Och lyssna på musik. För idag har jag fått internet att fugera på min dator och är riktigt stolt över mig själv. Jag har också fått mycket gjort denna dag fast att jag inte klev ur sängen förrän vid halv tolv. Utkastet av projektrapporten är inskickad och matten är pluggad. Nya gardiner upphängda och en masikn tvättad och torkrumlad samt inlagd i rätt garderob. En söndag har passerat och jag har njutit. Utanför fönstret har solen lyst och våren börjar väl komma nu, eller?! Solglasögonen har iallafall varit på de senaste dagarna så det måste vara positivt.
Nu ska jag njuta av korv och ris och tänka på hur bra jag har det.

Gucci for president